Deze website hoort bij de YouTube vlogs: In stappen van het gas af. We zijn de vlogs gestart omdat de reguliere media het voornamelijk heeft isoleren en een warmtepomp als de oplossing voor het gasloos verwarmen. Dit is voor de meeste mensen onbetaalbaar en als je het kunt betalen verdien je de investering vrijwel niet meer terug. € 30.000 tot € 60.000 zijn geen uitzondering. 

Verwarmen met een Airco (een lucht-lucht warmtepomp) is ook mogelijk in minder goed geisoleerde huizen. Met de besparing op je energiekosten kun je op den duur isolatiemaatregelen betalen of andere energiebesparende maatregelen. Ons doel is om informatie te delen over hoe je: In stappen van het gas af kunt komen op een slimme manier.

Hans Strikkers

Hans Energie-transitie.info

Hans is altijd nieuwsgierig naar de laatste (technische) ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Hij blijft hierbij kritisch en stelt vragen als: “is de warmtepomp op dit moment wel echt de beste oplossing?” Hij vergaart niet enkel kennis, maar is ook pro-actief. Zo heeft hij in zijn eigen woonwijk 35 van de 80 huiseigenaren meegekregen om hun vloer beter te isoleren. Hij enthousiasmeert mensen om in beweging te komen en is zich volledig bewust dat het niet voor iedereen even simpel is om het huis te verbouwen. Hans is van het standpunt dat er altijd oplossingen zijn en komen. Met zijn vlog-serie in stappen van het gas af trekt hij veel belangstellenden. Tot slot is hij, net als Rico, communicatie specialist op het gebied van video en internet.

Rico IJntema

Rico Energie-transitie.info

Rico zet zich al jaren in voor duurzame doelen. Daarnaast is hij sinds april 2017 onderdeel van "Klimaatnatuurlijk IJsselstein". Een lokaal platform dat zich met een groot aantal enthousiastelingen inzet voor duurzame doelen.
Net als Hans wordt hij blij van het helpen van mensen en het samenwerken met anderen. Tot slot is Rico specialist op het gebied van internet- en video-communicatie.

Vragen?

We reageren binnen 24 uur.

Vul hier je naam in

Wie schrijft dit bericht

Vul hier je emailadres in

Naar welk email adres kunnen we een reactie sturen?

Waar bent u in geinteresseerd/vraag over?

Waar bent u in geinteresseerd/vraag over?
Vragen?
Abonneer je op nieuwe vlogs