Hans Strikkers

Hans Energie-transitie.info

Hans is altijd nieuwsgierig naar de laatste (technische) ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Hij blijft hierbij kritisch en stelt vragen als: “is de warmtepomp op dit moment wel echt de beste oplossing?” Hij vergaart niet enkel kennis, maar is ook pro-actief. Zo heeft hij in zijn eigen woonwijk 35 van de 80 huiseigenaren meegekregen om hun vloer beter te isoleren. Hij enthousiasmeert mensen om in beweging te komen en is zich volledig bewust dat het niet voor iedereen even simpel is om het huis te verbouwen. Hans is van het standpunt dat er altijd oplossingen zijn en komen. Met zijn vlog-serie in stappen van het gas af trekt hij veel belangstellenden. Tot slot is hij, net als Rico, communicatie specialist op het gebied van video en internet.

Rico IJntema

Rico Energie-transitie.info

Rico zet zich al jaren in voor duurzame doelen. Daarnaast is hij sinds april 2017 onderdeel van "Klimaatneutraal IJsselstein". Dit is een platform dat zich met een groot aantal enthousiastelingen inzet voor duurzame doelen.
Hij weet wat er in de gemeenschap speelt en welke activiteiten er plaatsvinden. Net als Hans wordt hij blij van het helpen van mensen en het samenwerken met anderen. Tot slot is Rico specialist op het gebied van internet- en video-communicatie.

Vragen?

We reageren binnen 24 uur.

Vul hier je naam in

Wie schrijft dit bericht

Vul hier je emailadres in

Naar welk email adres kunnen we een reactie sturen?
Vragen?
Abonneer je op nieuwe vlogs