De kijkers van dit kanaal weten ondertussen al dat ik zeer te spreken ben over het feit dat wij ons huis verwarmen met airco's. Wij verbruiken hierdoor aanzienlijk minder gas per jaar en het extra stroomverbruik is beperkt. 

Omdat ik zelf hier zo enthousiast over ben wordt mij vaak gevraagd welk type airco ik dan heb aangeschaft. Ik ben altijd erg voorzichtig om dat zo openbaar te melden omdat er natuurlijk meerdere merken zijn die goede airco's leveren waarmee je goed kunt verwarmen.

Ook merk ik dat er heel veel kijkers zijn die zelf ook hun huis verwarmen met een airco van ander merken en daar heel tevreden over zijn. Sommige zelfs al jaren. Het zou dus fantastisch zijn wanneer we meer inzicht krijgen over welke type airco's nou bevallen en waarom. Maar ook waarom niet. Daarom wil ik graag jullie hulp inschakelen. 

Heb jij al ervaring met het verwarmen met een airco, zowel positief als negatief, dan wil ik je graag uitnodigen om een enquete in te vullen over jouw ervaringen. Gewoon echt jouw eigen ervaringen zonder mooi makerij. 

Zo hoor ik bijvoorbeeld wissellende verhalen of zelf negatieve verhalen over multisplits airco's. Is dit merkgebonden of hebben andere mensen daar helemaal geen last van.

Het zou heel mooi zijn wanneer we daar als gebruiker meer inzicht over krijgen. Dan kunnen wij deze kennis weer delen met iedereen die op zoek is naar airco's om te verwarmen. 

Het kost je waarschijnlijk 3 minuten van je tijd, maar we kunnen er weer veel mensen mee helpen om te besparen op hun gasverbruik. De uitslagen van deze enquête worden natuurlijk gedeeld. 

Onderaan de tekst vind je de link naar de enquete. Alvast weer super bedankt!

Vind je dit nou weer een goed actie? Geef even een duimpje en abonneer je op mijn kanaal.


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdbKdOO7K_gOTmu0KeWl-3lm5b0CJ1nwmFyzcnc_KGjSafu1w/viewform?usp=sf_link