Enquête ik verwarm niet met een airco

Doelstelling van de vlogs

Mijn doelstelling is om op termijn stapje voor stapje steeds minders gas te gaan verbruiken. In de onderstaande video-blogs neem ik jullie mee in mijn gedachtegang om een airco in te zetten als verwarming als eerste stap. Ik spreek uit mijn eigen ervaring en wordt door niets of niemand gesponsord om iets wel of niet te vertellen. De informatie is alleen bedoeld om mijn ervaring te delen. Terwijl ik dit nu opschrijf heb ik nog ervaring en weet ik niet of een airco als verwarming positief of negatief zal uitvallen. Een ding wat ik wel al weet is dat mijn gasverbruik zal verminderen.

Vlogs over de airco als verwarming

Bericht bij nieuwe video?

Vragen?

We reageren binnen 24 uur.

Graag uw naam invullen zodat we persoonlijk kunnen antwoorden
Dit is geen geldig emailadres controleer uw invoer
Dank je wel, je informatie is verzonden×
Sorry, er is iets fout gegaan, je informatie is niet verzonden×
Vragen?